Kontakta oss

Om du vet vilken gravsten du vill ha, så går det bra att fylla i under meddelande, om du vill sitta ner i en lugn miljö och prata om olika gravstenar så är du välkommen till Solna Kyrkväg 5. Ett tipps kan vara att gå runt på olika kyrkogårdar och titta på olika modeller och färger på gravstenar, eller så vill du ha en helt egen designad gravsten.

Oavsett hur du kommer fram till vilken typ av sten du skulle vilja ha så kan vi sitta  ner och rita en gravsten i ett 3 D datorprogram så du får se hur stenen kommer att se ut.

Om du kommer så är det bra att du har med dig, gravbrevet eller så talar du om vilket gravnummer, kvarter och kyrkogård ärendet gäller, sen ritar vi stenen, skickar stenritningen till kyrkogårdsförvaltningen för godkännande, och sedan så startar arbetet med din gravsten.

Betalning:
50% av totalsumman innan arbetet startar och resterande 10 dagar netto efter att stenen är monterad.
Hur lång tid tar det att få sin sten?
Beroende på vilken typ av sten du vill ha och vilken tid på året det är, ett vanligt scenario är att vid en kistbegravning så kan man inte montera en stenförrän 1 år efter begravningen, så att marken hinner sätta sig. Vid en askgrav så kan stenen monteras relativt omgående efter jordfästningen.

Vilka storlekar gäller på gravsten?
Normalt så vid en askgrav så är stenmåtten 50 x 70 cm medan en kistgrav så finns det inga begränsningar. Men det kan skilja sig från kommun till kommun. Men vi sköter allt så du kan koppla av och låta oss sköta det praktiska. Har du fler frågor så kontakta oss eller kom gärna förbi så kan vi prata mera.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Kyrkogårds information(obligatorisk)

  Kvarter

  Gravnummer

  Ditt meddelande

  INFO

  Företagets Adress 
  Ett minne i sten AB
  Solna Kyrkväg 5
  17164 Solna

  Besöks adress
  Ett minne i sten AB
  S:T martinsväg 5
  171 64 Solna

   E-post: info@ettminneisten.se

  Tel: 08-533 39 400

   

  Mån – Fred 9 – 18

  Lördagar – Boka tid